Toch wel raar thuis

Het leven in Indonesie is heel bijzonder. Je leeft daar in zo een kleine wereld dat je stomme dingen vergeet waar je hier in NL wakker van kunt liggen. Zo kun je het ook omdraaien. Het leven hier in NL is zo groot dat je kleine dingen niet meer ziet en het leven in Indonesie is zo klein dat je die kleine dingen juist ziet en waardeert. Een goed voorbeeld hiervan is het poetsen van je tanden onder de douche! Of gewoon een douche met warm water. Je krant lezen op de wc en gewoon een kwartier zitten of even de supermarkt in lopen en kopen wat je wil. Dit zijn dingen die ik niet zo zeer miste, maar wel waardeerde! Maar hoe leg je dit thuis uit?!
Net als het werk wat ik gedaan heb daar. In Indonesie betekend mijn werk zo veel, betekenen de dieren zoveel en de natuur en cultuur! Ik ben verliefd! In mijn hart betekend alles nog heel veel. Maar hoe leg je dat nou weer uit? Hoe leg je aan iemand hier in NL uit dat het opruimen van poep en het snijden van 100 bananen per dag veel betekend!!! Door mijn enthousiasme krijg ik vele luisteraars mee en inspireer en motiveer ik ze. Maar toch...het voelt zo krom! 
Nu ik thuis ben denk ik niet meer na over het poetsen van mijn tanden onder de douche, het een kwartier lang facebooken op de wc of toch nog even voor een pak melk terug naar de winkel te gaan! Toch wel raar om thuis te zijn. 

 

Foto: Ik raad je toch echt af hieronder je tanden te poetsen. 

Access: 
Public
Follow the author: Noelle
More contributions of WorldSupporter author: Noelle
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Statistics
906