Post uit Malawi

Een tijdje geleden kreeg ik post uit Malawi. Ik natuurlijk super blij omdat ik hier al een tijdje op zat te wachten en bang was dat er iets mis was gegaan met mijn pakketje. Gelukkig was dat niet zo en was het alleen een beetje beschadigd.

In het pakketje zaten twee armbandjes gemaakt door Wayne, een jongen uit Malawi. Ik had op facebook een foto gezien van zijn zelfgemaakte armbandjes en ik kwam erachter dat hij deze ook verkoopt. Meteen heb ik er twee bij hem 'besteld' en twee weken later zaten ze in mijn brievenbus.

Natuurlijk heb ik hem geld overgemaakt, wat nog een heel gedoe was omdat rekeningnummers daar heel anders zijn en ik allerlei dingen moest regelen waar ik niet zoveel van begreep. Dus elke keer ging het weer mis. Uiteindelijk heb ik hulp gekregen van iemand hier in Nederland en is het geld als het goed is bij Wayne aangekomen.

Er zat ook nog een leuk briefje bij de armbandjes met daarop:
'Hi Rianne,
I would like to thank you for bought my bracelets. Thanks for encouriging me to keep doing these, have a life there and wishing you all the best. Have a good christmas.'

Ik vond het erg leuk om op zo'n makkelijke manier bij te dragen aan zijn toekomst. Want voor mij is het niks en is het de normaalste zaak om even tien euro over te maken, maar voor hem is dat nogal een bedrag.

Access: 
Public
Follow the author: Riannedebruin
More contributions of WorldSupporter author: Riannedebruin:
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
961