Mutsjes en slabbetjesvoor ziekenhuis Rijnstate

Heel erg leuk: Mijn ouders, broer en ik steunen een project in Bangladesh:  Pani. Daarover zal ik binnenkort nog een langer verhaal scrhijven. Nu even een leuke ontwikkeling: het Ziekenhuis Rijnstate uit Arnhem heeft de opdracht gegeven om 2.500 babymutsjes te maken. Verloskundigepraktijk Veenendaal heeft 500 slabbetjes als relatiegeschenk besteld. De slabbetjes en mutsjes zijn handgemaakt met lokale stoffen. Als Rijnstate tevreden is over de mutsjes dan kan de opdracht een vervolg krijgen.

Bij het slabbetje komt een mooi kaartje met informatie over het project. Zo wordt het een uniek cadeautje: van vrouwen, voor vrouwen, door vrouwen. Via mond-tot-mondreclame hopen ze nog meer opdrachten binnen te krijgen, zodat we nog meer vrouwen in Bangladesh aan een baan kunnen helpen.

Dat is heel erg fijn, want zo kunnen de vrouwen uit Bangladesh die les hebben gekregen via Pani nu ook echt aan het werk en zelf geld verdienen!

 

 

Wil je nu al meer weten over de stichting PANI of zelf helpen, lees dan hier meer over de projecten: httppublic://blog/foto-300x225.jpgstichtingpani.nl/

Follow the author: annebuizer
More contributions of WorldSupporter author: annebuizer:
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1047