Laat weten wat je gaat doen - Vervolg

Hieronder het stukje dat ik in het kerkblad heb laten plaatsen, ter inspiratie ;)

Lieve mensen,

Hebben jullie al van Wereld Supporters gehoord? Waarschijnlijk niet, want het is nog maar net gestart. En ik mag me –toch wel met enige trots- tot één van de eerste Wereld Supporters rekenen. Ik heb nu als taak om Nederlanders, met name jongeren, beter bekend te maken met de Millenniumdoelen. Dit zijn 8 doelen waarmee het grootste aantal wereldleiders ooit hebben ingestemd om misstanden in de wereld aan te pakken. De doelen vormen een tussenstation op de weg naar het beëindigen van armoede binnen een generatie.

Via onder meer face book, mijn blog en dit kerkblad zal ik jullie op de hoogte houden van alles wat ik doe voor een betere wereld. Daarnaast zal ik acties organiseren en tips geven om samen de wereld te verbeteren.
Om erachter te komen wat er in ontwikkelingslanden aan de millennium doelen gedaan wordt, gaan de wereldsupporters er zelf naar toe.
Ik ben 5 januari vertrokken naar de Filippijnen. Hier werk ik voor 2 maanden bij de organisatie Protect Children In Armed Conflict. Ik help mee aan het organiseren van het publiek debat over kindsoldaten. Daarvoor ga ik in kaart brengen wat er in het land al gedaan wordt om kindsoldaten te helpen. Nieuwsgierig naar wat ik allemaal mee maak? Blijf dan op de hoogte via mijn blog: Jorindeb.waarbenjij.nu

Hoe meer mensen ik kan bereiken, hoe beter natuurlijk. Willen jullie me hiermee helpen? Geef dan mijn blog door aan iedereen die je kent; kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, vrienden, buren, noem maar op. Bedankt!

Ben of ken je iemand tussen de 14 en 25 jaar? Er zijn nog veel meer Wereld Supporters nodig! Kijk op www.wereldsupporter.nl

Follow the author: Jorinde
More contributions of WorldSupporter author: Jorinde:
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
636