Seaside Nature Park

 

Seaside Nature Park

Seaside Nature Park is een natuurpark op Sint Maarten waar activiteiten worden georganiseerd om de natuur, geschiedenis en cultuur van het eiland onder de aandacht te brengen. 

Join WorldSupporter?

Join JoHo Worldsupporter by becoming a JoHo member at JoHo.org/joinjoho

Sign up next at JoHo WorldSupporter.org for sharing, studying and getting inspired, or stay at JoHo.org to explore your membership

Check JoHo concept?

Concept of JoHo WorldSupporter

JoHo WorldSupporter mission and vision:

  • JoHo wants to enable people and organizations to develop and work better together, and thereby contribute to a tolerant tolerant and sustainable world. Through physical and online platforms, it support personal development and promote international cooperation is encouraged.

JoHo concept:

  • As a JoHo donor, member or insured, you provide support to the JoHo objectives. JoHo then supports you with tools, coaching and benefits in the areas of personal development and international activities.
  • JoHo's core services include: study support, competence development, coaching and insurance mediation when departure abroad.

Join JoHo WorldSupporter!

for a modest and sustainable investment in yourself, and a valued contribution to what JoHo stands for

Contact
Caybay road 64
Caybay, St. Maarten
Image
More about Seaside Nature Park in past and present

Products & Services CV

"Care for Nature, Care for Sint Maarten!"

  • Seaside Nature Park is een particulier initiatief dat gasten bewust wilt maken over het belang van goede zorg voor en behoud van de natuur. De boodschap die het park uitdraagt is: "Care for Nature, Care for Sint Maarten!". 
  • Er worden verschillende activiteiten georganiseerd met als doel het promoten van en informeren over de natuur, geschiedenis en cultuur van Sint Maarten. Seaside Nature Park organiseert paardrijtochten, kajak- en snorkeltours en begeleide wandelingen. Daarnaast is er een klein strand waar gasten kunnen zwemmen met een strandbar. Er zijn badkamers, douches en kluisjes aanwezig. 
  • Voor kinderen is er een boerderij met onder andere hangbuikzwijntjes, geiten, ezels, paarden en kippen. Op de kinderboerderij worden verjaardagsfeestjes, vakantiekampen en andere evenementen en workshops gegeven. 

Work & Internship CV

Om te reageren op vacatures bij Seaside Nature Park kun je je motivatiebrief & CV sturen naar info@joho.org

Jobs

  • Voor zover bekend bij JoHo zijn er (nog) geen mogelijkheden voor betaald werk bij Seaside Nature Park.

Internships

  • Seaside Nature Park is in het hoogseizoen (december t/m september) op zoek naar stagiair(e)s die ondersteuning kunnen bieden bij de verschillende activiteiten die het park aanbiedt, en daarnaast ook nieuwe initiatieven aandragen. Om goed te kunnen functioneren dien je zelfstandig te zijn, sterk in je schoenen te staan en open minded te zijn. 
  • De stagecoördinator en de eigenaresse spreken beiden Nederlands, maar de voertaal bij Seaside Nature Park is in principe Engels.
  • Er is een stagehuis in de buurt van het park met toegang tot openbaar vervoer. Hoewel het mogelijk is om met het openbaar vervoer naar Seaside Nature Park te komen, heeft het de voorkeur dat je een rijbewijs hebt en met eigen vervoer kunt komen. Door het bergachtige landschap kan het transport soms namelijk vrij veel tijd kosten.
  • Je ontvangt een kleine vergoeding. Door toeristen tours te doen (waar je fooi mee kunt krijgen) en evenementen te organiseren (waar je commissie op krijgt) kan dit bedrag hoger worden. 
  • Voorwaarde: je bent beschikbaar voor minimaal twee maanden.
  • Zie voor meer informatie de facebookpagina van Seaside Nature Park.

Volunteering

  • Er zijn af en toe mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen bij Seaside Nature Park. Neem contact op met de organisatie voor meer informatie over de mogelijkheden. 
Main activities, destinations, study and working fields of Seaside Nature Park
Activity abroad, study field of working area:
Countries and regions:
Related region
Statistics
4