Waar is de tijd gebleven??

Oh, zielige ik. Ongeveer de helft van mijn jaarlaag is nu het begin van hun vakantie, nouja geen serieuze schooldagen meer, aan het vieren. Ik daarentegen heb morgen nog gezellig een toets Duits waar ik een formele brief moet schrijven. Daar mag ik dan om half 8 voor opstaan. Die formele brief kan je niet echt goed voorbereiden, dus zat ik wat op m'n telefoon foto's te kijken.

Ik kwam zo ver terug dat ik allemaal foto's van Zuid-Afrika zag. Ik had het er laatst met mijn moeder over, en later ook nog met een vriendin, hoe snel de tijd wel niet is gegaan. Mijn moeder vroeg of ik nog wel eens aan onze reis dacht. Nou, eigenlijk zo'n beetje elke dag. Zeker als ik die foto's zie herinner ik me het gevoel dat ik daar had, de ongelooflijke mooie ervaring en de super bijzondere gebeurtenissen die we daar hebben meegemaakt. Ik realiseer me zeker dat dat niet voor iedereen is welgelegd, en hoeveel geluk ik heb dat ik dit heb mogen meemaken. Ik mis het zo erg, van het werk en het iets betekenen voor iemand ookal is het maar klein maar ook gewoon onze groep en de gezelligheid en het contact met de kinderen. Dat we met een groepje lekker vrijwillig om 6 uur opstonden om samen met de kinderen daar een kerkdienst bij te wonen, terwijl ik nu zit te zeuren over half 8. Ik mis het zo erg en ik vind dat de tijd zo snel voorbij is gevlogen. De periode voor Zuid-Afrika duurde eindeloos en we leken nooit weg te gaan! Ik weet nog dat we voor de zomervakantie vorig jaar wel echt de kriebels kregen. De zomervakantie gaat altijd snel voorbij en daarna zou de herfstvakantie waarin we zouden vertrekken naar Zuid-Afrika helemaal niet ver weg meer zijn!! De laatste lootjes voor het geld waren ook al gelegd. 

Meerdere mensen vertelden ons dat we pas na een half jaar echt zouden beseffen wat we mee hebben gemaakt. En eerlijk gezegd is het ook zo. Ik ben nu langer dan een halfjaar terug en in het begin vraagt natuurlijk iedereen hoe het is geweest en vertel je je verhaal 1000x, maar je kan er maar geen genoeg van krijgen. Toch ben je dan nog een beetje caugth up in the moment en besef je nog niet echt wat je hebt gedaan. Dat weet ik nu zeker wel en ik mis die tijd zo! Ik weet in ieder geval zeker dat ik zo erg heb genoten toen ik daar was en dat is iets wat me nooit meer wordt afgenomen!

Access: 
Public
Follow the author: ploondepotter
More contributions of WorldSupporter author: ploondepotter
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Statistics
992