Duurzaamheid in Zuid Afrika

heeeyy allemaal nu een update over de duurzaamheid in Zuid-Afrika. ik zag laatst dit artikel voorbij komen en ik moest het gewoon even delen.

AMSTERDAM – Zuid-Afrika zet vaart achter het doel om 3,5 gigawatt aan duurzame energieprojecten te plaatsen. Maandag werd er groen licht gegeven voor 19 projecten die gezamenlijk meer dan een gigawatt aan capaciteit moeten opleveren.
Het gaat om projecten in wind- en zonne-energie en waterkracht.De Deense windturbinebouwer Vestas krijgt vijf projecten toegeschreven, die goed zijn voor 297 megawatt van de geplande 562 megawatt aan windenergie.Zuid-Afrika is van plan om voor 2016 de capaciteit aan duurzame energiebronnen tot 3,5 gigawatt te verhogen. Eind vorig jaar werd het startsein gegeven voor de eerste 1,4 gigawatt aan projecten.
ook in zuid afrika zijn ze aan het werken aan een duurzamere samenleving, wij kunnen dat dus ook. we zouden juist moeten leren van de armere landen die ook andere hele belangrijke zaken aan hun hoofd hebben maar toch ook aan de grotere samenleving denken, dus aan de hele wereld en niet aan hunzelf.
groetjes annabel met weer een nuttige update

 

Follow the author: annabellefh
More contributions of WorldSupporter author: annabellefh:
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
909