Stage lopen in Spanje: Hoe werkt dat?

Wil je stage gaan lopen in Spanje maar weet je niet waar je moet beginnen? JongLeren.es helpt je met de voorbereiding. Met stages voor diverse opleidingen in Málaga en omgeving, zowel op MBO, HBO en universitair niveau is er een breed aanbod aan mogelijkheden. Maar hoe gaat dat in zijn werking?

  • Meld je aan via het aanmeldformulier met jouw CV en motivatiebrief. Het beste is om deze zowel in het Nederlands als in Engels bij te voegen.
  • Er wordt een intakegesprek gepland via Skype.
  • Heb je nog steeds interesse? Dan gaat Jongleren.es voor jou op zoek naar een stageplek. Tijdens de zoektocht wordt je actief op de hoogte gehouden.
  • Voordat je naar Spanje gaat krijg je nog een paklijst en een informatiegids waarin tips & tricks staan over stagelopen in Spanje. Ook wordt er gezorgd dat je goed verzekerd naar Spanje vertrekt.
  • Op naar Spanje! In de eerste paar weken komt JongLeren.es langs om te kijken of alles goed gaat op jouw stage en met je stageopdracht. Ook kom je in contact met andere stagiairs via een Facebookgroep. Hier worden ook leuke tripjes en andere activiteiten gedeeld.

Enthousiast geworden? Check de ervaringen van andere stagiairs of neem alvast een kijkje bij de stagevacatures. Op de website vind je ook meer informatie over praktische zaken. 

Access: 
Public
Related content or attachment:
Lees ervaringen stage in Spanje via JongLeren

Lees ervaringen stage in Spanje via JongLeren

Image

Ben jij een student die mogelijk in het buitenland stage wil lopen? JongLeren biedt vele opties voor zowel mbo-, hbo- en wo-studenten. Vanuit JongLeren kan er veel informatie worden geboden over een fantastische stageperiode in het zonnige Spanje. Maar... als je echt een goed beeld wil krijgen, kan je het beste de ervaringen van jouw potentiële voorgangers lezen.

Op de JongLeren.es website staan er meerdere blogs waarbij studenten terugkijken op hun stage die zij dankzij JongLeren hebben gevonden. De stage zelf, het Spaanse leven, de cultuur, bijzondere gebeurtenissen en veel meer andere mooie verhalen zijn hierbij terug te vinden. Ben jij benieuwd? Neem een kijkje door op de link te klikken en laat je inspireren door deze bijzondere verhalen. Wie weet schrijf jijzelf binnenkort ook wel een blog!

Follow the author: Supporter of JongLeren
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.