Title: Sponsorgeld
Sponsorgeld

Sponsorgeld

Media of Sanne Lisa Molenaar
Content categories
Check all content related to:
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Related content or attachment:
Sponsorgeld

Sponsorgeld

Over anderhalve week vertrek ik dan eindelijk naar Zambia. Tijd om iets te vertellen over het ingezamelde geld. Ik heb inderdaad geld ingezameld om te besteden aan mijn projecten in Zambia. Tot nu toe het ik zo'n 1200 euro opgehaald.
Ik heb op de plaats van mijn vrijwilligerswerk in de psychiatrie geld verdiend door cupakes en appelflappen te bakken en die te verkopen aan cliënten en medewerkers.
Daarnaast heb ik een sponsorbrief verstuurd aan vrienden en familie. Dit was voor mij in eerste instantie wel een drempel om zomaar om geld te vragen. Dat is immers wat je eigenlijk doet. Maar ik besefte wel dat het voor een goed doel is en na alle leuke reacties ben ik blij dat ik deze stap gezet heb. (ik zal een van de komende dagen mijn sponsorbrief op de site plaatsen)
Het laatste deel van mijn fondsenwerving vindt plaats op mijn werk bij de Albert Heijn. Ik heb hier ook een brief neergezet en een bus waar mijn collega's geld in kunnen doneren. Volgende week zal ik de bus mee naar huis nemen om te kijken wat het opgeleverd heeft. Alle kleine beetjes helpen!
De interesse van collega's was groot en ik heb met hen dan ook kunnen delen waar ik naar toe ga en wat ik voor werk ga doen.

Inmiddels heb ik een deel van het opgehaalde geld al besteed. Ik heb een aantal spulletjes gekocht om een start te kunnen maken in het weeshuis. Zo heb ik al een aantal dingen om de kinderen de eerste dagen bezig te houden en het een en ander te leren.
Voor een ander deel van het geld heb ik sthetoscopen, bloeddrukmeters en stuwbanden besteld. Ik verwacht ze vrijdag te ontvangen. Ik hoop dat ze in mijn bagage passen, maar dat moet wel lukken. Het doel is ze te geven aan het ziekenhuis waar ik ga meekijken. Van eerdere vrijwilligers heb ik gehoord dat aan deze materialen zeker behoefte is.

More contributions of WorldSupporter author: Sanne Lisa Molenaar
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
935
Check all content related to: