Presentaties over Worldmapping en Brasil!

Sinds mijn terugkomst in Nederland heb ik al een aantal presentaties gegeven over mijn reis naar Rio met Worldmapping. Twee daarvan vonden plaats op school, dus wil ik daar in dit blogberichtje graag iets over vertellen:

1) Presentatie voor mijn jaar: Ik zit nu in het eindexamenjaar (VWO6) en toen het schooljaar weer van start ging heb ik voor mijn jaar een presentatie gehouden over mijn reis. Ik was in het begin best een beetje zenuwachtig. Ik kan uren doorvertellen over alles wat ik heb gedaan, gezien en beleefd maar was bang dat het niet tot zijn recht zou komen wanneer het publiek ongeinteresseerd was. Ik was dus vrolijk verrast toen zelf de sceptische leerlingen mij vertelden hoeveel respect ze hadden en wat mijn verhaal met hen gedaan heeft: ze vonden het erg heftig. Ik hoop dat ik hun wat bewuster heb gemaakt en misschien zelfs heb gestimuleerd ook vrijwilligerswerk te doen!

2) Meegeholpen bij een presentatie voor Worldmapping: op mijn school werd een informatieavond georganiseerd voor leerlingen en ouders over Worldmapping. Ik heb hier meegeholpen en verteld over mijn eigen verhaal. Dit was natuurlijk leuk, maar ik had maar heel kort de tijd. Wat ik belangrijker en beter vond, waren de gesprekken die ik naderhand voerde met geinteresseerde die op mij afstapten. Ik heb nog uren zitten praten met een aantal leerlingen en ouders over mijn ervaringen en vrijwilligerswerk (zie foto). Ik hoop wederom dat ik iets heb kunnen betekenen :) 

Liefs Madelief

Comments, Compliments & Kudos

Wat fijn om te lezen dat je

Wat fijn om te lezen dat je presentaties zo goed gingen en dat je andere mensen en dat je andere mensen ´aan hebt kunnen steken´ om ook wat voor de wereld te betekenen door jouw ervaringen.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1122 1