hockeysticks inzamelen

 

 

Ik wil hockey introduceren in Tanzania. In de zomer van 2014 ben ik met 3 vriendinnen naar Tanzania geweest en heb ik 5 weken lang in een meisjes weeshuis gewerkt. Ik heb kunnen ervaren wat er allemaal gebeurde en wat er allemaal te doen was. Mij was opgevallen dat er te weinig sportmaterialen waren. Als de kinderen vrij zijn zitten ze buiten voor de ingang niks te doen. Ik ben een sportvrouw en heb een bijzondere liefde voor de sport hockey en wil deze graag doorgeven aan andere mensen, ik geef training en begeleid sportkampen. Mijn doel is om in de zomer van 2016 clinics te gaan geven aan de meiden van het weeshuis.

 

Mijn actie bestaat uit het verzamelen van oude hockeysticks  voor de meiden van het weeshuis in Iringa Masuganzie Tanzania. Samen met drie andere vrijwilligers die verstand hebben van hockey gaan wij in de zomer van 2016 hockeyclinics geven. 

 

Daarom vraag ik aan jullie of jullie hockeysticks hebben die jullie niet meer gebruiken, want wat is er nu mooier dat je hockeystick een tweede leven te geven in Tanzania?

Image

Tip: type
Ideas & Inspiration
Tip: date of posting
28-06-2015
Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Content access
Content access: 
Public
Statistics
1781