HAPPY NY: Maak verschil met deze goede voornemens

Ten eerste: een heel gelukkig, gezond en wereldsupportive 2015 voor alle lezers van mijn blog! 

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben ben ik een stuk minder op het wereldsupporterplatform aanwezig geweest de laatste tijd. Mijn wereldsupporterjaar zit er namelijk al een tijdje op, maar af en toe kan ik het niet laten om hier nog wat van me te laten horen. Klaar als Wereldsupporter? Dat ben je nooit! Ik blijf de wereld supporten, het is een lifestyle geworden :-). 

Ik hoop dat jullie je als wereldsupporters ook in deze lifestyle herkennen. Ik zie de periode als vrijwilliger in Nepal als een life changing event en uiteraard ten positieve. Ik probeer sinds ik terug ben alles in een wat groter plaatje te zien. De dingen die ik nu ik terug ben doe, zullen misschien niet direct een enorm verschil maken in het plaatje, maar zoals Wereldsupporter Anke al heel mooi zei: "Als we met z'n allen een beetje doen, doen we samen heel veel!" Ik heb al veel discussies gehad met mensen die zeggen dat wat ik probeer te doen zinloos is, maar eigenlijk bezwijkt iedereen onder de quote, dus gooi hem in de strijd zou ik zeggen! 

In het kader van deze positieve quote wil ik graag deze link van One World Magazine met jullie delen met 9 prachtige voornemens voor het komende jaar. Doen jullie ook mee? Of zijn er goede voornemens die jullie hieraan toe willen voegen? Laat het me weten in een reactie hieronder! 

 

Content categories
Check all content related to:
Comments, Compliments & Kudos

Ik zie het nu pas Elise! Leuk

Ik zie het nu pas Elise! Leuk dat je toch actief blijft op wereldsupporter :-) Ik lees je blogs altijd graag. Ben ook heel benieuwd naar je mailings over je nieuwe avontuur. Geniet ervan!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1394 1