bezinningsochtend

Eindelijk zijn de tentamens weer voorbij en heb ik weer eens de tijd om jullie op de hoogte te brengen wat ik de afgelopen tijd heb gedaan.

Op mijn middelbare school wordt er elk jaar een bezinningsochtend gehouden waarin leerlingen kennis maken met dingen die ze naast hun studie kunnen gaan doen, of die ze zoals de naam al zegt tot bezinning kunnen brengen. Je kan bij zo'n ochtend denken aan thema's als:

- hoe is het om verslaafd te zijn en af te kicken

- er komt een ex gedetineerde vertellen over zijn ervaringen

maar daarnaast was er dus ook de ruimte voor iemand om te vertellen over dingen naast je studie. Laat ik nou net in Afrika (Uganda) zijn geweest en super veel foto's en mooie verhalen hebben.

Vier rondes van elk 50 kinderen kwamen luisteren naar het verhaal en gingen met een big smile weer naar buiten! Het is fantastisch om jouw ervaringen te kunnen delen met kinderen die er zelf ook echt in geinteresseerd zijn (aangezien ze zelf kiezen naar welke presentaties ze gaan luisteren). 

Verder wil ik jullie nog even wijzen op de super goede actie van de postcodeloterij om duurzaam eten (eten met een keurmerk) te stimuleren. Klanten van de postcodeloterij kunnen voor 12,50 aan gratis duurzame boodschappen halen bij de AH. TOPACTIE!

Access: 
Public
Follow the author: AnnemiekArts
More contributions of WorldSupporter author: AnnemiekArts:
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
806