Recipes from around the world - Bundle
Recipes and tips from Indonesia, Japan, Asia, Africa, Europe to South America
- 1708 reads
Na meer dan een jaar hier geleefd te hebben ben ik inmiddels wel bekend met het eten hier. Inmiddels heb ik zelf uitgevonden hoe ik hun 'typische' maaltijd kan maken: Adobo. Het is heel simpel en daarom iets wat ik nog weleens wil maken (ben vanmijzelf zeker geen chef). Hier wordt veel rijst g...
Snipper de ui en verhit in een pan met dikke bodem olie. Bak de ui in 5 min. op heel laag vuur glazig. Snijd de courgette in blokjes en schep de risotto en courgette door de ui. Bak dit mee tot alle rijstkorrels glanzen. Prepareer de bouillon volgens de aanwijzing op de verpakking. Roer een kwart va...
You’ve probably heard of enchiladas before, but you might be thinking about a rolled tortilla filled with chicken, or beef, topped with melted cheese and sauce, which is more like a Mexican enchilada. These enchiladas -Guatemalan enchiladas- are made by topping a fried or toasted tortilla (cal...
Select any filter and click on Apply to see results
Dit jaar kon ik mijn familie niet bezoeken met Kerstmis, waardoor ik de verschillende luxe gerechten mis die verschillende familieleden zouden koken. Door de kerst zonder hen door te brengen, werd ik plotseling gepromoveerd van assistent-chef tot chef-kok. Ik ben geen geweldige kok, en zeker geen&nb...
Select any filter and click on Apply to see results
Popular sports bar and restaurant with a Western and Indian Menu and a pool table in the center of Manila
Select any filter and click on Apply to see results
Curaçao is part of the Dutch Antilles in the Caribbean area which also consists of islands like Aruba ...
Recipes from all over the World: From sustainable recipes to local food habits Table of contents
Na meer dan een jaar hier geleefd te hebben ben ik inmiddels wel bekend met het eten hier. Inmiddels heb ik zelf uitgevonden hoe ik hun 'typische' maaltijd kan maken: Adobo. Het is heel simpel en daarom iets wat ik nog weleens wil maken (ben vanmijzelf zeker geen chef). Hier wordt veel rijst g...
Snipper de ui en verhit in een pan met dikke bodem olie. Bak de ui in 5 min. op heel laag vuur glazig. Snijd de courgette in blokjes en schep de risotto en courgette door de ui. Bak dit mee tot alle rijstkorrels glanzen. Prepareer de bouillon volgens de aanwijzing op de verpakking. Roer een kwart va...
You’ve probably heard of enchiladas before, but you might be thinking about a rolled tortilla filled with chicken, or beef, topped with melted cheese and sauce, which is more like a Mexican enchilada. These enchiladas -Guatemalan enchiladas- are made by topping a fried or toasted tortilla (cal...
Yellow Curry is truely amazing, it contains a burst of flavour and warms you up in the cold days. This recipe is one of my favourites, it's not very difficult to make and still looks AWESOME also if you have friends over, so try it out! :) 1. Cut the vegetables 2. Put the rice to boil 3...
The oldest vegetarian restaurant in the world: Hitl, and what kind! Founded in 1898, the meatless cuisine enjoyed little respect among the population. What a difference with today! When you go to Zurich, not to be missed. Inspiring, sincere, appreciative and mindful. I have never ever seen so many d...
For a sustainable and safe travel or emigration insurance you can check JoHo's Expatinsurances.org